Szokatlan Hurst ház

A Hurst House első emeletének belsőépítészeti kialakítása, Anglia

A tolóajtók szükség szerint kinyithatók, hogy kibővítsék az elegáns nappalit, és összekapcsolják azt egy nagy terasszal. Kelet és nyugat felé való nyitottságának köszönhetően a nap gyakori vendég itt napközben. Az épület déli végének üvegezése tükrözött, a három hangulatos hálószoba miatt.

A Hurst House loggiájának ülősarka, Anglia

Az energiahatékony tervezés a rendszer egyik jellemzője. A projektben megújuló erőforrásokkal foglalkozó kutatási szakemberek vettek részt. A napelemes vízmelegítők és akkumulátorok használata az egész épület tetején segítette a jobb költséghatékonyság elérését.

Az új burkolatok a szigetelést is maximalizálták, és az esővíz-visszavezetés használata a háztartási használatban csökkentette a vízfogyasztást. Az innováció gyorsan megváltoztatja valóságunkat, és már ma látjuk a jövőt.

Éjszakai világítás Hurst House Angliában
Mesterséges kővel való kerítés Hurst House, Anglia
Az angliai Hurst House homlokzata
Lépcsőház az angliai Hurst House belsejében

Az anyagok Andy Matthews, Anddy Stagg jóvoltából készültek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: