Hogyan törölheti az e-maileket – lépésről lépésre a Google, a Mile.ru és a Yandex számára

A cikk tartalma



Az internet megjelenésével a levélváltás az elektronikus változatra vált. A számítógépek tulajdonosai e-mailt kaptak, egy olyan helyre, ahol sok nagyszerű szolgáltatást kínáltak. A legnagyobb e-mail szolgáltatások a Gmail a Google-tól, a Yandex, a Mail.ru, amelyek között erős a verseny. Személyes e-mail küldése nemcsak a levélváltáshoz szükséges, hanem a legtöbb olyan erőforráshoz való regisztrációhoz is, amely bejelentkezéshez vagy megerősítéshez használja az e-mailt.

A hálózati postafiók törlésének jellemzői

Az aktív felhasználó több e-mailt is birtokolhat egyszerre, senki sem korlátozza a szolgáltatásokra való regisztráció lehetőségét. Időnként törölni kell a levelezési címet, hogy többé ne fogadjon leveleket, és a támadók nem tudták feltörni. Ez a funkció minden szolgáltatás számára alapvető, a folyamat nagyjából hasonló, de vannak különbségek. Például néhány postafiókot csak akkor lehet törölni, ha az e-mailben lévő összes betűt manuálisan törli, míg másoknak nincs rá szükségük.

Ha a bejelentkezés és a jelszó ismert

Ebben az esetben a postafiók törlése könnyebb, mivel az összes művelet elvégezhető a fiókban. Engedélyezéskor a rendszer felismeri Önt tulajdonosként, és nem zavarja a szükséges intézkedéseket. Az összes adat törléséhez kövesse a szolgáltatásnak az alábbiakban ismertetett útmutatásait. Minden levelezőrendszer rendelkezik egy elemmel a menedzsmentben, amely segít a levelek eltávolításában.

Ha a bejelentkezés és a jelszó ismert

Ha elfelejtette a jelszavát, vagy helytelen felhasználónevet adott meg

A doboz regisztrálása során a rendszer felszólítja a tartalék e-mail megadására. Erre akkor van szükség, ha személyes hozzáférési adatokat gyűjtött ehhez a levélhez. A levelek eltávolításával, ha nem emlékszik a jelszóra vagy a bejelentkezésre, el kell kezdenie a helyreállítást. Minden modern webhelynek van egy hiperhivatkozása a bejelentkezési űrlap alatt, amelynek általában a következő szövege van: „Elfelejtette a jelszavát?”. Kattintson rá, és automatikusan átirányítja Önt e-mailben az adat-helyreállítási űrlapra.

Ott felkérjük, hogy jelezze a tartalék dobozt, ahova elküldi a jelszó megváltoztatására szolgáló linket. A címre jutás után megjelenik egy űrlap, amely jelzi az új jelszót, de a változtatáshoz valószínűleg meg kell erősítenie a profil tulajdonjogait. Általában a levelek létrehozásakor ki kell töltenie további információkat, amelyeket be kell írnia, például:

  • másodlagos postai cím;
  • Titkos kérdés;
  • telefonszám;
  • az e-mail küldésére szolgáló dobozok lehetőségei;
  • bármilyen adat – a támogatással való kapcsolatfelvétel formájában.

Jelszó helyreállítási oldal

A mail.ru levelek eltávolítása

Ez az egyik legnépszerűbb szolgáltatás, amely ingyenes regisztrációt és felhasználást kínál. A törlés után is létrehozhat magának egy postafiókot. Önnek lehetősége lesz egy idő után ugyanazt a bejelentkezést használni a regisztrációhoz. Ha úgy dönt, hogy törli a fiókot úgy, hogy már nem érhető el, akkor a következő lépésről lépésre kell végrehajtania:

  1. Nyissa meg a Mail kezdőlapját egy böngészőn keresztül.
  2. Keresse meg a bal felső sarokban lévő bejelentkezési űrlapot a beérkező levelek mappájában. Írja be a jelszavát, a bejelentkezést és kattintson a “Bejelentkezés”.
  3. Megtalálja magát a levélben, megtalálja a „Több” hiper linket a felső panelen. Kattintson a Súgó elemre.
  4. Egy olyan oldalra mutat, amely a felhasználók gyakran érdekli az információkat, és felsorolja a kérdésekre adott válaszokat. A 11. szám alatt található a „Hogyan törölje a postafiókot …” elem, kattintson rá.
  5. Megjelenik egy új lap, amelyben információt olvashat arról, hogy miként törölheti a már nem szükséges mezőket. Kövesse a kézikönyv lépéseit..
  6. Kattintson a „Különleges felület” linkre, és jelölje meg például az e-mail törlésének okát. „Nem szeretem a nevet” vagy „Újt akarok készíteni”.
  7. Újra be kell írnia a jelszót a levélből. Ezután kattintson a „törlés” szavakra, és erősítse meg a művelet elvégzésének vágyát.
  8. Ezután figyelmeztető üzenetet kap, hogy az e-mail címre küldött levél törlődik, és minden felelősséget eltávolítanak a szolgáltatásból. Lesz egy link a fiók helyreállításához, ha meggondolja magát. Ha minden rendben van, csak lépjen ki a profilból.

E-mail eltávolítása a Mile.ru webhelyről

A Gmail beérkező leveleinek eltávolítása a Google-on

A Google által nyújtott szolgáltatás számos eszközt tartalmaz, amelyeket az ügyfelek a fiókjukból kezelhetnek. Ez egy másik népszerű e-mail tárhelyszolgáltatás, amely e-mailt hoz létre Önnek, azonnal a Google-on történő regisztráció után. Ha úgy dönt, hogy törli a Gmailt, akkor a következőket kell tennie:

  1. Írja be a jelszót és a bejelentkezést a fiókjából, majd lépjen be a kezdőoldalról.
  2. A profilbeállítások oldalon görgessen lefelé és keresse meg a „Szolgáltatások törlése” lehetőséget, amely a „Fiókkezelés” szakaszra utal..
  3. Megjelenik egy új oldal, ahol rá kell kattintania a „Véglegesen törölje a Gmail szolgáltatást” sorra..
  4. Ezzel törli a postafiókot, de ha szükséges, visszaállíthatja, a benne lévő adatokat nem menti el.

Google e-mail fiók

Hogyan lehet törölni a Yandex e-mail címet?

Népszerűsége szerint ez a keresőmotor első helyen van Oroszországban. A Yandex-mail lehetőséget kínál a szolgáltatás egyéb funkcióinak használatára. Az eltávolítási eljárás végrehajtásához be kell jelentkeznie a portálra. Ehhez lépjen a főoldalra, és írja be a felhasználónevét, jelszavát az e-mailből. Ezután a következő lépéseket kell végrehajtania:

  1. Keresse meg a jobb felső sarokban a fióknévvel rendelkező ikont, kattintson rá.
  2. Lesz egy további menü, ahol a “Fiókkezelés” linkre kell kattintania.
  3. A rendszer átirányítja a “útlevél” profilba. Görgessen le az oldalon, és közepén egy szürke szöveg jelenik meg: “Fiók törlése”.
  4. Kattintson erre a hiperhivatkozásra, olvassa el az információkat, hogy milyen következményekkel jár a levél eltávolítása.
  5. Ha mindennel egyetért, akkor meg kell erősítenie a levél törlését. Írja be újra a jelszót, majd kattintson a “Fiók törlése” elemre..

Yandex postafiók

Lehetséges a törölt postafiók helyreállítása

Bármely szolgáltatás lehetőséget ad fiókjának vagy profiljának bezárására. Ha szeretné, visszaadhatja, de annak valószínűsége, hogy a levél teljes tartalma megmarad, nagyon kicsi. A levelezést rendszerint minden mappából törlik, különösen, ha a helyreállítást egy idő után elvégzik. Például visszatérheti fiókját a Mail ru a következő utasításokkal:

  1. Ugrás a szolgáltatás főoldalára.
  2. A levél beírására szolgáló ablakban írja be a távoli levelező régi adatait: bejelentkezés és jelszó.
  3. Megjelenik egy új ablak, ahol a rendszer felkéri az e-mail fiók visszaállítására.
  4. Kattintson a “Feloldás” szóra..

Az e-mail profilhoz társított információkat, leveleket, blogokat és egyéb szolgáltatásokat nem tárolják, tehát a helyreállítás során nem kerülnek visszaadásra. Megjelenik az elektronikus eszköz újbóli használatának lehetősége, de a tartalma véglegesen törlődik – egy üres profilt fog kapni a szokásos nevével (címével). Amikor eltávolítják tőle, hozzájárulást kap az összes adat megszüntetéséhez, ezért próbáljon meg soha nem ilyen cselekedeteket sietve, vagy érzelmekkel gondolkodni, gondolkodás nélkül..

Boríték robot

Az elkövetett cselekmények következményei

A nagy webhelyek, például a Google, a Yandex vagy a Mile, egyszerre számos szolgáltatást nyújtanak a felhasználónak: e-mail, zene, fénykép-tárhely, blog stb. Az elérésük kulcsa az e-mail fiók. Törléskor elveszíti a portál egyéb funkcióinak használatát. Az alábbiakban bemutatunk példákat arra, hogy mely funkciókhoz és szolgáltatásokhoz veszít hozzáférést, ha leveleket töröl.

Mail.ru:

  • minden levél, levél beállítás törlődik;
  • Nem fog tudni írni a Levélválaszokba;
  • nem lesz hozzáférés a “My World” és a “Games Mail”.

Mail Games

Gmail:

  • törölt profilbeállítások, levelek a levélből;
  • e-mail üzenetek fogadása vagy küldése nem lesz lehetséges;
  • az e-mail cím újraregisztrálása nem fog működni;
  • tevékenységi előzményeket, Google-fiókot, Google Play-vásárlásokat minden eszközre menti.

Google Play logó

Yandex:

  • nem csak a levél, hanem a fiók is törlődik;
  • A Yandex pénztárca adatai törlődnek;
  • teljes adatvesztés következik be a Yandex.Disk alkalmazásból;
  • a videókat a szerverről is automatikusan törli.

Az elektronikus Yandex pénztárca logója

Értékeld a cikket
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
Ajánlások és tanácsok az élet bármely területén

A "Megjegyzés elküldése" gombra kattintva hozzájárulok a személyes adatok feldolgozásához és elfogadom az adatvédelmi irányelveket