Hogyan lehet véglegesen vagy ideiglenesen törölni egy oldalt a VK-ban

A cikk tartalma



Néhány ember számára a közösségi hálózatok valódi “webré” válnak, amely nem engedi el, hogy valódi ügyeket megoldjanak, munkát végezzenek vagy barátaival élőben csevegjenek. Bizonyos esetekben unalmas lehet a többi felhasználó számára a látás előtt álló élet, és akkor tudnia kell, hogyan lehet egy oldalt törölni a Vkontakte-ról. Ennek többféle módja van..

Hogyan hagyhatom el VK-t?

Jelenleg a szolgáltatás számos lehetőséget kínál a VK oldal gyors törléséhez. Feltételesen feloszthatja őket „visszatérítés nélküli” fokokra, például megengedett ideiglenesen befagyasztani a fiókját, hogy más hálózati tagok ne férhessenek hozzá, de bekerülhet a profiljába, ha szeretné. Ha teljesen meg kell szabadulnia, akkor meg kell ismernie a szolgáltatás szabályait, hogyan törölhet egy oldalt a VK-ban.

Hogyan lehet törölni a VK oldalt a telefonról

Sok modern felhasználó már régóta használ okostelefonokat (Android vagy iPhone) a hálózat eléréséhez. A készülék kényelmes az interneten való szörfözéshez, emellett a fejlesztők speciális mobilalkalmazásokat hoznak létre, amelyek megkönnyítik az internetes oldalakkal való együttműködést. A VKontakte oldalt örökre bármikor törölheti a telefonról, akár iPhone, akár Android. Ezt nem tudja megtenni a mobil segédprogramon keresztül; az eltávolítást csak a webhelyen lehet végrehajtani. Ahhoz, hogy véglegesen megszabaduljon profiljától, a következőket kell tennie:

  1. Menj a “Vkontakte” címre. A rendszer automatikusan átirányítja az erőforrás mobil verziójára.
  2. Bejelentkezés.
  3. A bal oldali menüben keresse meg a “Beállítások” elemet..
  4. Az új ablak végén látnia kell a “Törölheti az oldalát” feliratot. Kattintson az aktív linkre.
  5. Ezután látni fogja azon lehetőségek listáját, amelyek miatt miért szeretne részvételt tenni a közösségi hálózaton. Nincs hatással a deaktiválási folyamatra, erre a lépésre csak a fejlesztők számára van szükség az információgyűjtéshez. Megadhatja a megjegyzését, miért döntött úgy, hogy elpusztítja az oldalt. Jelölje meg a kívánt oldalt, és kattintson a “Oldal törlése” gombra..
  6. Ezt követően a profilod nem lesz elérhető, de egy évig az Ön adatait a webhely-adatbázisban tárolják. Ha szeretné, visszaállíthatja.
  7. Ne felejtse el, hogy telefonszámát továbbra is hozzá fogják rendelni ehhez a fiókhoz, egy új fiók regisztrálása ugyanazon a mobiltelefonon csak akkor fog működni az Ön számára, amíg a régi nem teljesen törlődik..

Lány mobiltelefon

Hogyan lehet teljes mértékben eltávolítani a Kapcsolatból

A fent leírt módszer, amely szerint egy oldal törölhető a VK-ből, teljesen megegyezik az asztali PC-k és laptopok opcióival. A profil végleges elpusztításának útja pontosan ugyanaz, a műveleteket ugyanabban a sorrendben hajtják végre. Felhívjuk figyelmét, hogy a kérdőívben korábban megadott összes adat több hónapig tárolódik. Ha valamilyen okból újra beírja a bejelentkezési azonosítót, a jelszavát a VK-jához, akkor az adatok teljes törlésének dátuma egy későbbi időpontban módosul. Ezért, ha teljes mértékben kilép a VK-ból, akkor bezárás után ne menjen otthonába.

Bármely adat elrejtése más felhasználóktól, azt javasoljuk, hogy tiltja meg, hogy bárki megtekinthesse személyes adatait az adatvédelmi beállításokban. Útmutatások a profilhoz való hozzáférés blokkolásához:

  1. Nyomja meg ismét a „Beállítások” gombot.
  2. Válassza az “Adatvédelem” lehetőséget.
  3. Az összes elem mellett állítsa az “Csak én” értéket.

Laptop egy nyitott Vkontakte alkalmazással

Hogyan blokkolhatja a Vkontakte oldalt

A szolgáltatásfejlesztők csak egy funkciót biztosítottak, ha ideiglenesen bezárni vagy teljesen törölni szeretné az oldalt a VK-ban. A fentiekben bemutatták a profilod blokkolásának módját, de a profilt nem törli azonnal. A képernyő tetején értesítés jelenik meg, amelyben visszaállíthatja az információkat, ha a megadott dátum előtt elvégzi a szükséges műveleteket. Általános szabály, hogy egy személynek körülbelül hat hónap van a döntéshozatalra (próbaidőszak). A „Visszaállítás” szó jelenik meg az avatár helyén, rákattintva, amelyre a profil folytatódik.

Vkontakte alkalmazás ablak

Távoli VK oldal

6-7 hónapig az összes tárolt információ tárolódik, ha az oldalt VK-ból törli. A rendszer többi résztvevőjének nem lesz nyilvános hozzáférése hozzájuk, és Ön is, ha nem állítja vissza. A weboldal tetején látható az az idő, amikor az oldalt véglegesen törlik, a fotó helyett pedig egy képet egy kutyával. Eddig az adatbázis információkat tartalmaz. Ezen idő elteltével nem lehet visszaadni a profilt, és a telefonszám ismét ingyenes lesz az újraregisztrációhoz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: